Velkommen

Velkommen til Qigong, Veiledning og Akupunkturtimer med eller uten nåler.

Jeg er uavhengig distributør av Lifewave patcher som benytter kroppens naturlige strøm av energi. Patentert fototerapi som du enkelt kan benytte selv forebyggende og ved små og store plager etter opplæring. Du slipper å utsette kroppen din for stoffer eller kjemikalier. 

Et godt tilbud til deg som ikke ønsker nålestikk. Forskjellige plaster kan benyttes for å aktivere dine stamceller, ved stress, lite energi, luftveisplager, søvnvansker, lavt immunforsvar, smerter, betennelser, øke antioksydantnivå, minske søtbehov, styrke immunforsvaret, detox, hudproblematikk, overgangsalder plager mm.

Jeg gir AcuNova/Akupunktur2000 behandlinger. Tynne akupunktur nåler benyttes på spesielle punkter ved kronisk og akutte smerter, øyelidelser, pollenplager, betennelsestilstander, nedsatt immunforsvar, tinnitus, stress-tilstander mm.

Jeg  arrangerer Qigong kurs og korte eventer for enkelt personer, bedrifter, lag og foreninger og små grupper der dere ønsker å holde det. Kanskje i din egen hage eller på hytta? Ta kontakt og vi avtaler muligheter

 Qigong Kursoversikt for 2023: se på fanen øverst på siden.

Du finner meg også på Facebook: Karin Rød As


Publisert

i

av

Stikkord: